Міждисциплінарний підхід до дослідження управління відходами: впровадження практики ЄС

Робоча група від ТНТУ взяла участь у вебінарі «День переможців програми ЄС Еразмус+ напрям Жан Моне: як успішно впроваджувати проєкт»

3 грудня 2020 року на платформі ZOOM Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів для виконавців проєктів Програми ЄС Еразмус+ провів он-лайн захід «День переможців програми ЄС Еразмус+ напрям Жан Моне: як успішно впроваджувати проєкт». Захід було організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

У вебінарі взяли участь члени робочої групи проєкту від ТНТУ “Міждисциплінарний підхід до дослідження управління відходами: впровадження практики ЄС”, котрий став одним із переможців у напрямі Жан Моне: проректор з міжнародного співробітництва ТНТУ, д.т.н., проф.

Тетяна Вітенько, д.е.н., проф. Наталія Мариненко, д.е.н., проф. Ірина Крамар, спеціаліст відділу міжнародного співробітництва Вікторія Зубкова. До вітального слова приєднались Мартін Шродер, голова секції місцевого розвитку та людського капіталу Представництва ЄС в Україні та Рімма Ель Джувейді Абулсан, Генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України. Модератором заходу виступила Світлана Шитікова, коориднатор проєкту ЄС “Національний Еразмус+ офіс в Україні”.

Захід ставив на меті ознайомити представників команд-переможців проєктів Жан Моне з рекомендаціями щодо управління коштами (менеджмент, впровадження, правила візуалізації, звітність), а також на досвіді українських університетів, які вже реалізують проєти, дізнатись про національні особливості впровадження проектів. Під час он-лайн заходу учасники мали змогу поспілкуватись зі спікерами, обмінятись досвідом та отримати відповіді на свої запитання.

До прямого підключення приєдналось понад 75 предстаників проєктів-переможців Жан Моне 2020 р., координаторів поточних проєктів, контактних осіб Еразмус+, представників підрозділів міжнародних зв’язків, бухгалтерів та фінансових менеджерів, а відеотрансляцію переглянуло понад 100 слухачів.

З сайту Національного Еразмус+ офісу в Україні.